Skip to main content

Färghandel i Motala, Mjölby & Vadstena

Butiken för alla.Målare, byggare och hemmafixare.

Välkommen till vår välfyllda butik här hittar du bla.

Färg

Färg inne och ute från Teknos

Golvfärg från Sika

Måleriverktyg från Qpt

Service

Vår serviceavdelning servar de flesta maskiner.

Begagnat

Vi har även en stor avdeling med begagnade maskiner till salu.

Plast

Emballage och plast från T-emballage

Sofabs Färghandel i Skänninge – Din måleributik för Motala, Mjölby och Vadstena

Välkommen till Sofabs Färghandel i Skänninge, den främsta destinationen för kvalitetsfärg och tapeter för invånare i Motala, Mjölby, Vadstena och omgivande områden. Vi erbjuder ett brett urval av färgprodukter och tillbehör som passar alla typer av målnings- och renoveringsprojekt, vare sig det gäller hemmet eller arbetsplatsen.

Ett brett sortiment för alla dina behov

Vi förstår vikten av att ha tillgång till kvalitetsprodukter, och det är därför vi har samlat ett omfattande sortiment av inomhus- och utomhusfärger, stilfulla tapeter och nödvändiga målartillbehör. Våra kunder från Motala, Mjölby och Vadstena uppskattar särskilt vårt urval av högkvalitativa produkter från ledande tillverkare.

Expertrådgivning och personlig service

Vi på Sofab är stolta över att erbjuda personlig service och expertis. Vårt team av erfarna färgexperter är här för att ge råd och vägledning, vilket garanterar att du hittar de bästa produkterna för dina unika projekt. Oavsett om du är en DIY-entusiast eller professionell hantverkare från Motala, Mjölby eller Vadstena, står vi redo att hjälpa dig.

Förvandla ditt utrymme med rätt färg och tapet

En ny färg eller tapet kan göra underverk för ditt hem eller arbetsplats. Hos Sofabs Färghandel i Skänninge hittar du allt du behöver för att skapa en fräsch och inspirerande miljö. Vi välkomnar kunder från Skänninge, Motala, Mjölby, Vadstena och närliggande områden att besöka oss och utforska vårt sortiment.

Planera ett besök till vår butik redan idag och ta det första steget mot att förnya ditt hem eller din arbetsplats.